SVWAT is a Go to microchips-tuning website division!

+46 733 99 23 99

Välkommen till SVWAT - ECULOGIC - TUNING

Who we are?

Med kunden i focus

Erbjuder vi nu våra tjänster till er där vi under många år skapat vår erfarenhet genom motorsportens alla grenar. Som en familjemedlem inom Microchips Tuning koncernen är vi nu deras representant i Sverige. Microchips Tuning vinner ständig mark med deras mycket välgjord mjukvaror där driftsäkerhet och god ekonomi kommer före högsta möjliga effekt uttag.

 

What we do?

Sprider körglädje

Genom att optimera bilens motorstyrande mjukvara ökar vi effekten och bilens ork vilket också bidrar till en lägre förbrukning vid ekonomisk körning. Optimeringen kan utföras på olika sätt oftast genom bilens OBD uttag, direkt via ECU eller med en handhållen enhet där vi ordnar så att du kan genomföra operationen på egen hand. Oavsett vilket tillvägagångs sätt som väljs gör vi det på bästa möjliga sätt  i samråd med dig!

 


+HP

More Power

Med en effektökning på ~30% får din bil den prestanda den förtjänar. Snabb acceleration och bättre gasrespons är bara några av de positiva påföljderna.

+Nm

More Torque

Vridmomentsökningen vid en optimering är det du kommer uppskatta mest, ökad ork och kraft när du behöver den. Ger säkrare omkörningar och färre växlingar.

-€

Less money

Med mer kraft och ork kommer också en reducerad förbrukning som en positiv påföljd. Siffror på -10-15% är ofta uppmätta. Din investering betalar sig snabbt!

-CO2

Less emissions

Utöver de här innan nämnda positiva påföljderna av en optimering bidrar vi även till att värna om vår natur och miljö vilket är minst lika viktigt!