UTBUD AV TJÄNSTER

Våra övriga tjänster!


4WD DYNO - EFFEKTMÄTNING

 

Vill du veta exakt hur mycket effekt det finns i din motor? Vi kan mäta upp det i våran nya dyno och få det på pränt. Alla typer av fordon kan mätas som får plats mellan rullarna och alla typer av drivning FWD, RWD & 4WD upp till 2000Hk.

Detta medför även att vi kan utföra våra optimeringar, mappningar med ännu högre precisson och ge er exakt uppgifter på resultatet. Dubbdäck är ej tillåtet!

Vill du boka en tid, klicka nedan

Boka här!

För mer info kontakta oss.

RENGÖRING AV PARTIKELFILTER

Dieselbilar med partikelfilter får ofta problematik då motorerna går så effektivt och skapar ingen värmeförlust, i kombination med att köra korta streckor i sin dagliga körrutt fylls filtret fort med sot. Bilens egna rengöringsprocess av partikelfiltret, regenerering aktiveras då motrns värden når upp till vissa kriterier, tex att den skall nå arbetstemepratur, nå hastigheten av 60km under en viss tid och köras kontinuerligt i 20min eller mer! 

Som ni säkert själva inser så måste man köra bilen längre en till affären eller jobbet i stan för att ovanstående kriterier skall uppnås, och partikelfilter problematik är ett faktum. Vi har haft bilar inne med bara några tusen mil på mätaren där vi måste rengöra filtret med en service regenereing, där vi påtvingar en urbränning av filtret som finns inbyggt av tillverkaren i motornsstyrsystem men också i de fall där det inte hjälper så använder oss av en kemisk högtryckrengöring.

Har du hög förbrukning eller känns motorn svagare då har du garanterat ett partrikelfilter med hög sotgrad.

Kontakta oss för en behandling.

https://www.bokadirekt.se/places/svwat-eculogic-tuning-27305

H2e CARBON CLEANING

 

H2e carbon cleaning är en revolutionerande metod att rengöra din motor invändigt utan att använda vätskor eller kemprodukter som kan skada känsliga delar. Vi rengör med vätgas som äter upp, förbränner de kolavlagringar som ganska fort byggs upp i en motor, och på sikt blir det en negativ spiral. Påbyggnaden av kol resulterar i att motorns kompressionförhållande ändras vilket leder till sämre förbränning och sotutveckling är ett faktum, vilken i sin tur sätter igen bla EGR-ventiler, insug osv.

Med H2e-maskinen matar vi din motor med exakta anpassad mängd vätgas som återställer motorn till ursprungsskick med lägre förbrukning, renare avgaser och full motorstyrka som resultat.

Kontakta oss för mer info då vi har många dokumenterade reslutat från H2e rengöring i både vår bromsbänk och genomförda avgastester.

För mer info kontakta oss.

https://www.bokadirekt.se/places/svwat-eculogic-tuning-27305

A-TRAKTOR PROGRAMMERING

 

En ny era gällande A-trakorer är här!

Med dagens ändrade regler för A-traktor så är det möjligt att mer eller mindre ta vilken personbil som helst och på ett enklare sätt registrera den utan allt för stora ingrepp. Vi kan erbjuda dig en helstslösning där vi bygger om din besiktigade bil med dragkrok monterad, där vi utför allt ifrån ombyggnad invändigt till registrerigs besiktningen, eller endast programmera om motorstyrenheten till att bilen få bilen att inte går fortare än 30km/h och upffylla alla krav!

 

Kontakta oss för  mer info om just ditt A-traktor projekt.

 

Följ oss i sociala medier!